Uriel 02 ANGELSKI-DOTIKNadangel Uriel v tvoje življenje vnaša modrost, navdih, kreativnost in jasnost. Razsvetljuje situacije, ki niso jasne in vliva zaupanje in modrost vsem vpletenim. Pomaga pri vseh novih nalogah, novo zadanih ciljih in navdihuje z idejami. Spodbuja napredek v življenju in osredotočenost. Sprošča napetosti, omejitve, pomirja in objame s toploto. Prebuja nova vedenja in znanja.

Preberi sporočilo Nadangela Uriela ... 

Nadangel Uriel se predstavi

Moje ime je Uriel in sem Angel modrosti in vedenja. K tebi prihajam z navdihom in modrimi sporočili, ki jih pogosto prepoznaš kot vodstvo. Vodim te z jasnostjo, da uvidiš, kje hodiš v smer, ki te ločuje od tvojega bistva in kje hodiš v smer, ki te bliža k tvojemu bistvu.

Nikoli ne bom podpiral tvojih dejanj, ki ranijo tebe. Zato te bom vedno spomnil, da spremeni svoje delovanje v bolj pristno in srčno zate. Želim, da spoznaš mojo moč in me pogosteje kaj povprašaš. Odgovarjal bom na vsa tvoja vprašanja in prejel boš jasno vodstvo v življenju. Prave informacije se te bodo dotaknile. Tedaj jih sprejmi in se aktiviraj v njihovo smer. Nikdar ti ne pošljem informacije, ki ni usklajena s teboj. Moja sporočila se ponavljajo in jasno jih lahko prepoznaš po tem, da vedno vključujejo element znanja. Želim te podpreti v osvajanju novih znanj in veščin.

Ob tebi sem tudi zato, da te v njih podprem in vodim. Pokliči me k sebi, ko želiš uvid v določeno življenjsko situacijo, kjer ti primanjkuje jasnosti. Predal ti bom modrosti v obliki informacij, ki te bodo v tistem času dosegle. Poveži se z menoj, sodelujva.

Z ljubeznijo!

Nadangel Uriel

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Urielom:

  • Preberi si Urielovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Uriela in si preberi, kaj naj bo tvoj naslednji korak v življenju v knjigi Blagoslov Nadangelov.
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Uriela zavečji navdih in napredek v življenju. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3