Haniel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Haniel ti pomaga, da prebudiš milino v svojem življenju in v nove okoliščine vstopaš mirno, sproščeno. Pomaga ti, da se vrneš k viru, k sebi in vzpostaviš stik s svojo dušo. Prebuja tvojo družabnost in srčno povezanost z ljudmi. Spodbuja te, da si povezan z ljudmi in da skupaj kot skupnost delujete v dobro za ta svet. Rahlja ustvarjene strukture. Prinaša ti pomiritev, neobsojanje, sočutje in radodarnost. Opogumlja te, da iščeš znanja tvoje duše v Naravi in njenih darovih.

Preberi sporočilo Nadangela Haniela ... 

Nadangel Haniel se predstavi

Moje ime je Haniel in v tvojem svetu imam eno samo pomembno nalogo: vračam te k izvoru vsega.

Ko se ločiš od resnice, ti pomagam prebuditi jasnost zanjo. Ko se ločiš od ljudi, ti pomagam, da postaneš spet družaben in povezan s celoto. Ko se ločiš od življenja, ko postaneš osamljen, ločen, sam, ti pomagam, da postaneš bolj družaben in povezan z življenjem. Spodbujam te, da se oziraš k svojemu viru ljubezni in iz nje deluješ. Prebujam mirno in sočutno delovanje in tvoj razvoj.

Želim, da si svoboden v svojem obstoju in povezan z ljudmi, saj v družbi potrebuješ deliti svoje dušne darove. Kažem ti poti, ki so najbolj povezane s tvojo dušno potjo, saj želim, da v svojem življenju izhajaš iz svojega vira in deluješ v svojih sposobnostih v ljubezni!

Rad te imam!

Nadangel Haniel

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Hanielom:

  • Preberi si Hanielovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Haniela in izvedi njegovo vajo za sprostitev struture v tvojem življenju v knjigi Blagoslov Nadangelov.
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Haniela za povezanost z izvorno energijo in sproščenost strukture v življenju. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3