Zadkiel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Zadkiel ti pomaga v procesu manifestacije in kreacije. Podpira tvoje vizije. Spremlja te v vseh spremembah v tvojem življenju. Pomaga prebujati spomin. Spominja te na to, kar je resnično pomembno in pomaga ti najti izgubljene predmete ali misli. Sprošča navlako in spodbuja novosti. Prebuja tvojo povezanost s teboj in tvojimi darovi in te navdihuje, kako iz svojih darov oblikuješ obilje v svojem življenju. Sodeluje s teboj tedaj, ko si čustveno ali fizično preobremenjen, saj te očisti in prezrači tvojo energijo.

Preberi sporočilo Nadangela Zadkiela ... 

Nadangel Zadkiel se predstavi

Moje ime je Zadkiel in k vam prihajam z vijoličnim žarkom svetlobe. Pomagam vam, da sodelujete v spremembah v svojem življenju. Sem vodnik transformacije, preobrazbe, spreminjanja in napredka. Vodim vas k novostim in svežim začetkom, spodbujam vašo kreativnost in razvoj.

Pomagam vam ideje pripeti na realnost in iz njih oblikovati oseben uspeh. Pomagam vam pridobivati stik z materialnostjo, vas podpiram v procesu realizacije želja in manifestacije.

Pomagam vam pridobiti zaupanje v spremembe in vas vodim, ko vanje vstopite. Pomagam vam videti priložnosti in ustvariti obilje zase v svojem življenju.

Rad vam pomagam in sodelujem s tistimi, ki čutijo v sebi potrebo po spodbujanju razvoja v svetu. Podpiram kretivnost, inovativnost in znanje. Pokličite me k sebi, ko potrebujete podporo na katerem koli področju, ki vsebuje te elemente. Obdam vas z močjo in mirnostjo. Z ljubeznijo!

Nadangel Zadkiel

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Zadkielom: 

  • Preberi si Zadkielovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Zadkiela in si preberi korake v procesu manifestacije v knjigi Blagoslov Nadangelov. Poslušaj njegove modrosti na CD-ju Manifestacija želja in si uresniči svoje želje!
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Zadkiela za manifestacijo želja in spremembe v življenju. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3