Gabrijel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Gabrijel prebuja v tebi čisto ljubezen in nežnost do sebe kot do otroka. Spodbuja te, da se sprejmeš, povežeš s svojo dušo in odkriješ svojo notranjo lepoto. Je sočuten sopotnik v tvojem svetu izražanja. Spodbuja te, da izražaš svojo resnico in jo pogumno zastopaš. Vodi te v delo, ki ti bo omogočilo, da javno izraziš svoje darove in pomagaš množicam ljudi. S svojo nežno energijo te poboža, ko potrebuješ tolažbo in te opogumi, ko želiš izraziti svojo čisto resnico. Je vodnik otrok in staršev. Starše vodi pri vzgoji otrok. Nosečnicam pomaga pri porodu.

Preberi sporočilo Nadangela Gabrijela ... 

Nadangel Gabrijel se predstavi

Moje ime je Gabrijel in k tebi prinašam čisto ljubezen! Pomagam ti prebujati ljubezen do sebe. Spodbujam te, da se ozreš v svoje življenje in spoznaš lastne resnice. Krepim tvoj spomin in tvojo odkritost. Spodbujam te, da prepoznaš, česa si želiš in temu slediš. Pomagam ti prepoznati tvoj namen duše in tvoje sposobnosti. Vodim te v iskanju prave poti.

Pogosto se ti približam v podobi bele svetlobe, belega peresa ali glasbe. Sem vodnik vseh, ki v svojem življenju čutijo potrebo po pisanju, umetniškem izražanju, pripovedovanju, predavanju, predajanju modrosti in znanja.

Povabi me k sebi in spodbudil bom kreativnost v tebi. Pomagal ti bom uvideti tvoje dušne sposobnosti in te bom navdahnil, da jih deliš s svetom.

Prav tako pomagam novim dušam pri prihodu v življenje. Sem ob strani staršev, ki prejemajo dar življenja in mirim njihovo izkušnjo. Sem vodnik vseh otrok, tudi tvoj. Zato pokliči me k sebi in pomagal ti bom, da boš vedno čutil, da si varen in voden v svojem življenju. Rad te imam!

Nadangel Gabrijel

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Gabrijelom: 

  • Preberi si Gabrijelovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Gabrijela in izvedi njegovo zdravilno vajo objema v knjigi Blagoslov Nadangelov.
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Gabrijela za čisto ljubezen, povezanost s tvojo dušo in sprejemanje sebe. Več o dišavi si preberi tukaj.
  • Obišči Gabrijelovo sobo in poslušaj posnetke kanaliziranih meditacij.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3