Rafael 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Rafael ti pomaga pri zdravljenju v tvojem življenju. Zdravi telo, srce, um, omejitve tvoje duše, čustveno obremenjenost, navezanost in odvisnosti. Sodeluj z njim z zeleno svetlobo in povabi ga v vse odnose, ki so potrebni zdravljenja (tudi v tvoj odnos s seboj). Pomaga ti preiti šok in travme. Nadangel Rafael te zdravi tako, da spodbuja pretočnost energije v tvojem telesu in poskrbi za energetsko čiščenje. Spodbuja nove navade. Vedno te obišče s skupino Angelov zdravljenja, njihova skupna moč premaga vse fizične ovire.

Preberi sporočilo Nadangela Rafaela ...

Nadangel Rafael se predstavi

Moje ime je Rafael in k vam prihajam s skupino Angelov zdravljenja. V luči zelene svetlobe se dotikamo vašega življenja in vanj vnašamo zdrav obstoj. Skupaj vam pomagamo, da se vaše telo, misli, čustva ali duša ozdravi ran.

Povabite nas k sebi, ko potrebujete podporo, vodstvo na poti zdravljenja. S čarobno zlato in zeleno svetlobo vam pomagamo zdraviti telo. Prebujamo procese razstrupitve telesa in usklajenosti telesnih funkcij.

Predstavljajte si, da se zelena svetloba ulije na vas in takoj vam pomagamo z zdravilno energijo. Prav tako vam pomagamo očistiti boleče odnose in očistiti čustvene pripetosti na stvari in ljudi. Zdravimo nezdrave navade in navezanosti, tako da spodbujamo posameznikovo svobodo in popolno ljubezen. Pomagamo vam tudi čistiti prepričanja in umske ovire. Z zeleno svetlobo vam speremo ovire in vam jih pomagamo nadomestiti z videnjem priložnosti v življenju.

Moja vloga v vašem svetu je tudi ta, da vas vodim na vaših poteh in usmerjam s svetlobo vašo pot. Ko ste izgubljeni ali potrebujete jasen namig, kako in kam nadaljevati, vam prikažem znamenja (velikokrat v podobi svetlobe ali ptice), ki vam sporočajo, kje se nahaja svoboda za vas. Rad sem vaš vodnik.

Z ljubeznijo in zdravilno podporo!

Nadangel Rafael

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Rafaelom: 

  • Preberi si Rafaelovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Rafaela in izvedi vajo energetskega čiščenja in vajo odpravljanja odvisnosti in slabih navad v knjigi Blagoslov Nadangelov. Poslušaj njegove modrosti na CD-ju Nove navade in spoznaj, kako lahko v življenje uvedeš novo zdravo navado.
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Rafaela za zdravljenje, usklajenost in nove zdrave navade. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3