Jofiel 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Jofiel je sopotnik v tvojih osebnih projektih. Spodbuja te, da živiš v svojih sposobnostih, jih deliš in si preko njih ustvarjaš osebno obilje. Pomaga ti prebuditi dušne darove. Navdihuje tvoje lepe misli in tvojo kreativnost. Vedno poskrbi, da se počutiš vrednega in močnega. Pomaga ti sprejemati sebe in te vodi v nov korak v tvojem osebnem življenju.

Preberi sporočilo Nadangela Jofiela ... 

Nadangel Jofiel se predstavi

Dragi otroci,

pomagam vam prebuditi zavedanje vaših sposobnosti in pripovedujem vam o tem kako jih kreativno uporabiti v vašem življenju. Pomagam vam prepoznati vaše potenciale in vas spodbujam, da zaživite svoje darove. Spremljam vas na osebni in poslovni poti, predvsem tedaj, ko ste na začetku novega projekta in potrebujete zagona in pozitivnih misli ali tedaj, ko ste sredi kakršne koli spremembe.

Predajam vam sporočila vodstva, kako rešiti težave, ki v vaših projektih nastanejo in vas vodim v pomirjenost. S svojo energijo vas poživljam in vas spodbujam, da prebudite lepe misli o sebi in prepoznate priložnosti v svojem svetu.

Ko potrebujete mojo pomoč, sem ob vas in vedno vas navdihujem s kreativnimi rešitvami in modrostmi življenja. Moja energija je zelo živahna in pogosto ob meni čutite motiviranost za delovanje in veselje.

Nadangel Jofiel

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Jofielom: 

  • Preberi si Jofielovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Jofiela in svoje dušne darove v knjigi Blagoslov Nadangelov. Poslušaj njegove modrosti na CD-ju Uspeh v osebnih projektih in si ustvari uspeh in obilje v svojem življenju!
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Jofiela za kreativno prebuditev dušnih darov in uspeha v osebnih projektih. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3