Mihael 03 ANGELSKI-DOTIKNadangel Mihael nam prinaša mir, sprošča strahove, omejitve in dvome, prebuja zaupanje in osebno moč. Očisti vse neusklajenosti in v tvoje življenje vnaša pomirjenost in usklajenost s celoto. Prinaša ti jasnost za življenje. Opogumlja te, da živiš v svojem namenu. Nadangel Mihael skrbi za energetska čiščenja in zaščite.

Preberi si sporočilo Nadangela Mihaela ...

Nadangel Mihael se predstavi

Pozdravljeni, moje ime je Mihael in k vam prinašam MOČ. V vsakem izmed vas prebiva osebna moč in moja naloga je, da vam pomagam to moč prepoznati in jo v Ljubezni živeti!

Da bi lahko prepoznali svojo moč, morate sprostiti STRAHOVE (dvome, nezaupanje, prepričanja) in sprejeti LJUBEZEN (varnost, življenje, sebe).

Moja naloga je krepiti vašo notranjo moč, tako da vam pomagam sprostiti strahove in omejitve, ki jih oblikujejo vaša prepričanja. Prav tako poskrbim, da se okrepi osebna ljubezen, saj je njeno prepoznanje temelj vaše osebne moči.

Pomagam vam, ko iščete sebe na kakršen koli način:

  • iskanje osebnega smisla,
  • iskanje pravih poti, izbir,
  • poklicnih odločitev,
  • odločitev glede odnosov ...

Moj odnos z vami je večen in nespremenljiv, skupaj obstajamo v svobodi in ljubezni, zato lahko k vam pristopim kadarkoli me k sebi povabite. Zavedajte se, da vam ne morem vsiliti ničesar (niti popolne ljubezni). Sami ste vodniki osebnih izbir. Ko boste sebi odprli srce, boste odprli srce tudi moji prisotnosti in le-ta bo močnejša.

Čudežev ni v neljubezni! Ne morejo obstajati, saj čudeži so ljubezen! Da bi prejeli moje čudeže, odprite svoje srce za lastno ljubezen!

Z vami sem kadarkoli me prosite. Varujem vas in vam prinašam MIR! V vsakem izmed vas je vse, kar vam jaz prinesem, zato je moje delo le opora, da prepoznate Sebe!

Rad vas imam in spremljam vaša življenja! Vedite, da nikdar niste sami. Če bi me radi povabili v bližino, me le pokličite po imenu in zavedali se boste moje prisotnosti. Pogosto pridem do vas hitro in močno, zato boste lahko presenečeni nad mojo prisotnostjo. Sprejmite jo, saj vas sooča z osebno močjo. Večja kot bo vaša moč, manj me boste čutili kot močnega.

Vsi smo eno, saj vsi bivamo v ljubezni!

Rad vas imam!

Nadangel Mihael

Sporočilo je kanalizirala Tjaša Dorelay.

Sodeluj z Nadangelom Mihaelom: 

  • Preberi si Mihaelovo sporočilo v Kartah Nadangelov tukaj!
  • Spoznaj Nadangela Mihaela in izvedi vaji za spoznanje barve tvoje duše in za čiščenje točke osebne moči v knjigi Blagoslov Nadangelov.
  • Odišavi se z dišavo Nadangela Mihaela za prebuditev osebne moči in več jasnosti v življenju. Več o dišavi si preberi tukaj.

Angelski-dotik ANGELSKI-DOTIK

Angeli-in-Nadangeli ANGELSKI-DOTIK

Boginje ANGELSKI-DOTIK

Samorogi ANGELSKI-DOTIK

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02
koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

  • 1
  • 2
  • 3