Osebni Pogovor z Angeli

Tjasa Anja Bohinj-309Prepričana sem, da si želiš biti srečen, zadovoljen v svojih odnosih, zdrav in poln energije, izpolnjen v delu, ki ga počneš, da želiš razumeti svoje življenjske situacije in izbirati take poti v tvojem življenju, ki te bodo radostile in te vodile k osebnemu uspehu.

Jaz si zate želim, da bi vse to imel. Zato te vabim, da se povežeš z menoj v osebnem Pogovoru z Angeli in dovoliš svojim osebnim vodnikom, da te v takšno življenje popeljejo.

Vse, kar si v srcu želiš, je mogoče zate, ko prejmeš jasnost in v skladu z njo deluješ.

Osebni pogovor z Angeli je individualno srečanje z menoj, v katerem prejmeš jasnost za svoje življenje, predano s strani tvojih osebnih Angelov (jaz kanaliziram sporočila tvojih Angelov zate).

V Pogovoru z Angeli se zate povežem s tvojimi osebnimi Angeli in sem v tem srečanju medij med teboj in njimi. Osebni Angeli so tvoji vodniki, ki ti lahko predajo veliko konkretnih modrosti in usmeritev za tvoje življenje.

V tem srečanju ti tvoji osebni Angeli predajajo konkretna sporočila za tvoje življenje, usmeritve, kako delovati, da boš bolj izpolnjeno živel in da boš živel v skladu s svojim dušnim namenom. Predajajo ti vaje in naloge, ki te na tej poti podprejo.

Prav tako lahko v Pogovoru z Angeli sam postavljaš svoja vprašanja za vsa področja tvojega življenja (poklicna pot, koraki do obilja, manifestacija želenega, odnosi - osebni in poslovni, nasveti za zdravo življenje, razumevanje življenjskih situacij, prepoznanje življenjskega poslanstva ...) in Angeli ti nanja odgovorijo. Resnično lahko vprašaš vse, kar te zanima, saj Angeli na vsako vprašanje ljubeče odgovorijo.

Sporočila prejeta v tem pogovoru ti pomagajo, da zaživiš srečno in uspešno v svojem življenju. Tvoji osebni Angeli vidijo tvoje življenje celostno, zato sprejmi njihovo ljubeče vodstvo.

Povabi Angele v svoje življenje in pridi k meni na Pogovor z Angeli!


Kako prideš do termina za Pogovor z Angeli?

Pokukaj med Proste termine tukaj >>

 

Cena Pogovora z Angeli

Izbiraš lahko med 1h ali 1,5h terminom. (Krajše srečanje ni mogoče.)

  • 60min = 250€
  • 90min = 375€

Osebni pogovor z Angeli se izvaja v živo v najinem spaju za dušo - centru Angelski dotik v Ljubljani.

 

 

Zelena-Tara 10 ANGELSKI-DOTIKAngeli na osebnem pogovoru velikokrat predajo tudi OSEBNI AROMATIČNI RECEPT - posebno mešanico olj in eteričnih olj, ki te bo v tem času podprla v tvojem procesu. Točno ti razložijo, kakšen je namen tega recepta in kako ga lahko uporabljaš.

Mešanica je pogosto sestavljena iz raznolikih eteričnih olj in je zato lažje, če ti mešanico pripravimo mi na Angelskem dotiku, saj imamo vsa ta olja na zalogi.

Če si želiš, da ti Anja Timzoya, ki meša vse dišave Angelskega dotika in je preverjeno dobra aromaterapevtka :), zmeša recept, ki so ga zate predali Angeli, ji piši na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Cena te mešanice je nekje med 22 in 34 € (odvisna je od sestavin, ki so bile predane za tvoj osebni recept.)

 

Tjaša Dorelay

pogovor-z-Angeli ANGELSKI-DOTIK

nasveti knof ANGELSKI-DOTIK

 

  • 1
  • 2
  • 3