Spletne meditacije

Anja1 ANGELSKI-DOTIKObožujeva meditacije! Čutiva izjemno hvaležnost, da lahko zdaj s teboj deliva najine kanalizirane meditacije tudi na daljavo.

Tjaša Dorelay ima to moč, da se lahko poveže z duhovnimi vodniki in zate kanalizira njihova sporočila in ljubeče vodstvo v meditacijo. 

Bi rad meditiral, pa ne veš kako? Bi rad bil sproščen in v pretoku življenja? Potem poskusi z najinimi spletnimi meditacijami. Meniva, da ti bodo všeč :)

Vse najine spletne meditacije so objavljene na posebne dneve v letu - na močne točke v času, ko so energije še posebej močne. Zato spremljaj spodaj, kdaj bo naslednja meditacija in se vanjo vključi.

Vsi duhovni vodniki (Angeli, Boginje ...) komaj čakajo, da k tebi prinesejo svoja ljubeča sporočila in močno energetsko podporo za tvoje življenje.

Vsaka kanalizirana meditacija, ki jo s teboj deliva, vsebuje tako meditacijo kot tudi sporočila, ki ti jih tvoji duhovni vodniki želijo sporočiti. Prisluhni jim in ustvari si božansko življenje!

Anja Timzoya in Tjaša Dorelay

 

Prihajajoči dogodki

Tukaj je 1 prihajajoč dogodek
30
Apr
2018
Spletne meditacije

Spletna meditacija: LJUBEČI ODNOSI

Kraj: doma (spremljaš preko interneta)
      Vse je najprej energija, nato je fizična realnost. Tudi v odnosih je tako. Dokler energija ne teče prav, tudi odnos ni dober. Včasih energija v odnosu kar steče, in tako lepo ti je biti z ljubljeno osebo. Zdi se, da je vse lahkotno in odnos te podpira. Včasih pa se ti zgodi, da energija sploh ne steče. Vse se zatika. Zdi se ti, da te ljubljena oseba ne razume, da nista na isti valovni dolžini. Počutiš se ločenega. Ta občutek ločenosti boli. Ker tako zelo hrepeniš po bližini in jo za svoje življenje tudi močno potrebuješ. Rani te, ko te bližine ne [...]

midve 02 2017 ANGELSKI-DOTIK 02

 

  • 1
  • 2
  • 3