Spletno predavanje: 5 NAVAD ZA BOLJŠI STIK Z ANGELI

Spletni program |
12 September 2017 20:00 - 21:30
| doma, sodelovanje preko spleta

 

Angeli so ves čas ob tebi in ti prinašajo sporočila za tvoje življenje.

Namignejo ti, ko je pravi trenutek, da narediš tisti korak, o katerem razmišljaš že nekaj časa.

Sporočajo ti, kdo je prava oseba za odnos, ki si ga tako zelo želiš.

Pokažejo ti pot iz tvojih problemov in prinesejo ti razumevanje tvoje dušne poti.

Usmerijo te na pot, ki je najboljša zate.

Radi te imajo in te vodijo na vsakem koraku v tvojem življenju.

5 navad za boljsi stik z Angeli 1 angelski dotik

Vsak dan ti prinašajo sporočila in usmeritve, da bo tvoje življenje boljše, ti pa v njem srečnejši.

Rad imaš Angele in se redno obračaš k njim, jih prosiš, da te vodijo in jih sprašuješ, da ti pomagajo.

Ne uspeš pa vedno razumeti njihovih sporočil, kajne?

Ne veš ali je ta izbira, o kateri razmišljaš, prava zate ali ne. Ali je odnos v katerem si pravi zate. Kdaj je pravi trenutek, da se aktiviraš v smer želenih ciljev in kdaj je boljše, da miruješ.

Včasih se ti zdi, da si v enosmerni komunikaciji z njimi in tako rad bi vedel, kaj oni mislijo glede tvojega življenja. 

 

Popolnoma te razumem, tudi sama sem se tako nekoč počutila.

V stiku z Angeli sem že celo moje življenje. Čeprav danes jasno slišim vse, kar mi sporočajo, sem bila pred devetimi leti na isti točki kot si danes ti.

Nisem vedela, kaj mi sporočajo, ko sem jih prosila za vodstvo in jim postavljala vprašanja.

Seveda sem videla znake sinhronosti povsod okoli sebe, številke na registerskih tablicah in peresa na tleh. Nisem pa razumela, kaj točno mi Angeli s tem sporočajo. Pa tako sem si želela vedeti.

TD5

Potem pa sem razvila mojo povezavo z njimi in spoznala, da je mogoče vzpostaviti stik, ki teče v obe smeri.

Razvila sem svojo tehniko povezovanja z Angeli Celestial Inspiration™, ki mi omogoča, da se zdaj lahko povežem z njimi in kadarkoli želim, dobim odgovore na vsa svoja vprašanja.

Kljub temu, da zdaj redno uporabljam mojo tehniko za vzpostavljanje komunikacije z Angeli, sem odkrila, da moj način življenja močno vpliva na to, ali lahko k sebi sprejemem angelska sporočila ali ne. 

 

Kaj lahko vsakodnevno narediš, da si v boljšem stiku z Angeli?

To, kar vsak dan počnemo in način, kako živimo svoje življenje, lahko v naše življenje povabi več Angelov ali pa jim zapre dostop do nas.

Naše življenjske navade nas zapirajo ali odpirajo za angelsko vodstvo.

Lahko živimo na tak način, da smo popolnoma zaprti za angelsko vodstvo in energijo, ter se počutimo, da smo sami na tem svetu. Seveda to ni občutek, ki ga želimo gojiti, kajne?

Obstaja način, da živimo svoje življenje v ljubezni in močni povezavi z Angeli in to je pot, ki sem jo sama izbrala zase in te zdaj vabim nanjo.

5 navad za boljsi stik z Angeli 6 angelski dotik

 

Ko smo odprti za angelsko vodstvo je naše življenje lažje in lepše

Sama zato svoje življenje živim na način, ki me odpira za stik z Angeli in mi pomaga živeti v svobodi in ljubečem stiku z njimi. To si verjetno želiš tudi ti?

Spoznala sem, da obstaja 5 ključnih navad, ki jih potrebujem izvajati redno, da je moja povezava z Angeli čista in da sem odprta za sprejemanje njihovih sporočil.

Te zanima, kaj so te navade? Bi rad bil v stiku s svojimi Angeli vsak dan svojega življenja?

 

Vem, kako rad imaš Angele in to ljubezen si delim s teboj :)

Zato ti bom povedala, kaj jaz počnem vsak dan, da je moj stik z Angeli čist in lahko posledično slišim njihova sporočila. Povem ti, kaj lahko storiš tudi ti, da se tvoja povezava z Angeli okrepi.

Ko skrbno slediš tem 5 navadam, ki ti jih bom zaupala, in jih redno živiš, postaneš bolj odprt za sporočila Angelov, ki so poslana v tvojo smer.

Tvoj stik z Angeli je močnejši. Prejmeš več njihovih sporočil.

Sporočila bolje razumeš si znaš z njimi konkretno pomagati v življenju.

Veš, kdaj Angeli pravijo DA in te spodbujajo, da greš v predlagano smer. In jasno veš, kdaj pravijo NE in te vabijo, da počakaš na boljšo izbiro.

Počutiš se voden in lažje slediš svojemu poslanstvu.

Svoje življenje živiš na način, ki je v tvoje najvišje dobro in zato nisi v stiski ali bolečini. Ti si dobro, saj slediš pravi poti tvoje duše.

 5 navad za boljsi stik z Angeli 4 angelski dotik

 

Želiš spoznati teh 5 navad za boljši stik z Angeli?

Vabim te, da se mi pridružiš na spletnem predavanju 5 NAVAD ZA BOLJŠI STIK Z ANGELI, ki ga bom gostila točno na dan Angelov, 12. septembra ob 20h.

Na ta dan bodo še posebej močne energije v zraku, saj bodo Angeli povsod okoli nas. Močneje jih bomo čutili in več sporočil bomo z njihove strani prejeli. Moja izkušnja je, da se na ta dan dogajajo prav posebne stvari, pravi čudeži. Če le odpremo svoje oči in srce, da jih vidimo.

Dan Angelov je posebno močen dan in je zato super, da ga izkoristimo za to, da se odpremo za stik z Angeli. Da boš lažje razumel, kaj ti tvoji Angeli sporočajo, pridi na predavanje, kjer ti predam 5 navad, zaradi katerih boš lažje prisluhnil njihovemu vodstvu.

 

Na tem spletnem predavanju ti zaupam 5 ključnih navad za boljši stik z Angeli

Spoznal boš preprosta, a izjemno učinkovita orodja, ki ti bodo vsak dan pomagala, da živiš življenje v stiku s seboj in v stiku s tvojimi Angeli.

Pogovarjali se bomo o tem, kakšno hrano uživati, da smo pretočni za angelsko energijo.

Povedala ti bom, kaj te blokira, da sporočil Angelov ne slišiš in kaj storiti, da se to spremeni.

Izveš kakšne rituale uvesti v življenje, da prebudiš tvojo senzitivnost za angelske energije.

Povem ti, kaj počni, da postaneš bolj čuteča oseba, ki se zaveda angelske prisotnosti vsak dan.

 

S teboj bom delila praktične nasvete, ki jih lahko takoj vpelješ v svoje življenje, da postaneš bolj odprt za sporočila tvojih Angelov.

Ko boš te navade vpeljal v svoje življenje, boš jasno vedel, kdaj ti Angeli dajejo zeleno luč za tvoj naslednji korak in kdaj te vabijo, da še malo počakaš.

 

Na tem predavanju ti bom zaupala, kaj sama kot medij počnem vsak dan, da je moj stik z Angeli čist in sem lahko kanal za njihova sporočila.

In kaj lahko storiš tudi ti, da se tvoj stik z Angeli še izboljša.

TD4

 

Kaj se zgodi, ko teh 5 navad vpelješ v svoje življenje? 

Ko v svoje življenje uvedeš teh 5 navad, se zgodi sprememba ...

Vzpostaviš boljšo povezavo s svojimi Angeli. Močneje jih čutiš ob sebi. V tebi se prebudi občutek varnosti in zaupanja v življenje.

Postaneš bolj odprt za sporočila, ki jih tvoji Angeli vsak dan pošiljajo v tvojo smer. Veš katera izbira je prava in katera ni. Kateri odnos je zate DA in kateri je zate NE. Veš tudi to, kdaj je pravi čas, da se lotiš projekta, o katerem sanjaš že tako dolgo.

Bolje razumeš vse znake sinhronosti in končno veš, kaj vsi ti simboli, ki jih prejemaš, pomenijo.

Očistiš svoj kanal jasnovednosti/jasnovidnosti/jasnočutnosti/jasnoslišnosti in ga odpreš za sprejemanje več angelskih sporočil.

5 navad za boljsi stik z Angeli 5 angelski dotik

Redno izvajanje teh 5 navad bo v tvoje življenje prineslo:

Večjo pomirjenost in odpihnilo stran tvoj vsakodnevni stres. (Saj veš, ko si v rednem stiku z Angeli, je vsak življenjski izziv premostljiv.)

Začutil boš, kako se dogajajo premiki na področju, kjer potrebuješ največjo spremembo. (Angeli ves čas podpirajo, da slediš svojemu dušnemu poslanstvu.)

Povezal se boš s seboj, s tvojo dušo, in začutil svojo notranjo močj, zato boš lažje šel za tem, kar si v življenju želiš. Samozavest in pogum bosta v tebi, ko ju boš potreboval.

Tvoje življenjske situacije, ki so ti trenutno v izziv, bodo dobile smisel. Lažje jih boš razumel in posledično boš vedel, kako naprej v smer, ki si jo želiš zase.

Počutil se boš svobodnega, življenje bo teklo v božanskem toku in čutil boš, da si na pravem mestu ob pravem času.

Kako čudovito, kajne?

Stik z Angeli je nekaj najlepšega, kar lahko imaš. Saj te vodijo in usmerjajo na vsaki točki tvojega življenja. Ko znaš sodelovati z njimi in postaneš odprt za sporočila, ki ti jih prinašajo, je tvoje življenje lažje in lepše. 

Pridruži se mi na predavanju in preživiva dan Angelov skupaj!

 

Celestial-Inspiration 05 2017 ANGELSKI-DOTIK Svetloba 01 04

Teh 5 navad za boljši stik z Angeli, ki ti jih bom zaupala na predavanju, so prvi korak v to smer, da se odpreš za večji stik s tvojimi duhovnimi vodniki in bolje razumeš njihovo vodstvo.

V kolikor si želiš nadgraditi svojo povezavo z Angeli in postati medij za angelska sporočila, te vabim v moj tečaj Celestial Inspiration™, v katerem te preko 3 vikend delavnic popeljem do tega, da postaneš čist kanal za angelska sporočila.

Naučim te moje tehnike povezovanja z Angeli, ki ti bo omogočila, da zase in za bližnje, preneseš konkretna sporočila Angelov, poglobljeno vodstvo in jasnost za življenje.

Tečaj je bogat in obsežen program, ki ti prinese večjo spremembo v življenju, saj odklene tvoje darove in te spodbudi, da jih samozavestno zaživiš.

Poglej si podrobnejši program tečaja tukaj >> www.celestial-inspiration.com 

 

 


PODROBNOSTI ZA PREDAVANJE:

Predavanje 5 NAVAD ZA BOLJŠI STIK Z ANGELI bo potekalo v živo preko spleta (ti boš mene videl preko videa, jaz tebe ne bom). Dogodek lahko poslušaš preko računalnika ali mobilnega telefona. Spremljaš ga iz udobja svojega doma :)

ALI BO NA VOLJO POSNETEK? Povabim te, da dogodek spremljaš v živo, saj bodo energije takrat najmočnejše, prav tako pa boš imel priložnost, da mi postaviš svoje vprašanje :) Kako super, kajne?

V kolikor spremljanje dogodka v živo zate ni mogoče zate, bo kasneje na voljo posnetek za poslušanje. Ob prijavi nam sporoči, če boš dogodek spremljal v živo ali si želiš prejeti le posnetek.

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO: Število mest za to druženje je omejeno, zato se prijavi čim prej preko spodnje prijavnice, da si rezerviraš mesto. (Vsa moja spletna predavanja v tem letu so bila razprodana v nekaj dneh.)

KAKO SE PRIJAVIM? Prijaviš se preko spodnje prijavnice ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. najkasneje do ponedeljka 11. septembra. Ob prijavi prejmeš vse informacije za plačilo in "link" do dogodka.

KAKŠNA JE CENA? Cena 90min predavanja, ki bo izboljšal tvojo povezavo z Angeli je simboličnih  12,00 €

Imaš še kakšno vprašanje? Piši nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. 

 

Veselim se srečanja s teboj!

Tjaša Dorelay

TD4

88

 

Želim vzpostaviti močnejši stik s svojimi Angeli, zato se prijavljam preko spodnje prijavnice ...

 
 

Prijava

S prijavo se strinjaš z etiko sodelovanja.

mesec-ljubezni 2018 10 ANGELSKI-DOTIK 02

 

  • 1
  • 2
  • 3