Spletna meditacija: ODKRIJ SVOJE DUŠNO KRALJESTVO

Spletne meditacije | 23 Marec 2017 10:00 | dostop do meditacije imaš do 23. marca, sodelovanje preko spleta

odkrij-svoje-dušno-kraljestvo 2017 ANGELSKI-DOTIK

60 minutni spletni dogodek, ki te popelje v tvoje dušno kraljestvo

 

Bi rad odkril, v čem si ti edinstven in poseben? Potem potrebuješ odkriti, od kje prihaja tvoja duša - iz katerega dušnega kraljestva si, saj tam se skrivajo vsi odgovori zate!

 

spoznaj-svoje-dusno-kraljestvo ANGELSKI-DOTIK 02Kaj so dušna kraljestva? 

Vsaka duša se rodi v svojem kraljestvu. Ta kraljestva si lahko predstavljaš kot čudovite kraje v vesolju, ki so kot nekakšen dom duše.

Obstaja veliko raznolikih dušnih kraljestev. Vsako kraljestvo nosi svojo energijo in nek svoj set super lastnosti.

Ko odkriješ, od kje si, in kakšno je tvoje kraljestvo, dejansko spoznaš, kdo si kot duša. Zaveš se, zakaj si v tem življenju, kakšen je tvoj namen in kako ga lahko izpolniš.

Dano ti je razumeti samega sebe, prepoznati svoje darove in talente. Odkriješ, v čem si dober in kako lahko to pozitivno in koristno uporabiš v tem življenju, da si ustvariš čim bolj lepo življenje.

 

 

Kaj tvoje dušno kraljestvo pove o tebi?

Tvoje dušno kraljestvo določa, kakšna je tvoja osnovna energija, kaj ti kot duša prinašaš na ta svet in kakšen si (določa, kaj te zanima in kako deluješ). Ogromno pove o tebi! Izveš, zakaj si tukaj v tem življenju (kaj je tvoja naloga, kakšen je tvoj namen) in kakšni so tvoji dušni darovi. 

Ko odkriješ svoje dušno kraljestvo in spoznaš njegove lastnosti, ti pravzaprav odkriješ nekakšna navodila za uporabo samega sebe :) 

 

 

Moja izkušnja potovanja v dušno kraljestvo

Angelski dotik-napoved2017-301Ko sem sama prvič v meditaciji odpotovala v moje dušno kraljestvo, sem od ganjenosti kar jokala. Tako je bilo lepo.

Moje kraljestvo je kot nekakšen tunel svetlobe, ki sveti v turkizno modri barvi in polno je biserno belih kroglic svetlobe, ki se svetlikajo v tem tunelu. Močna in sijoča energija sveti iz tunela ven, na široko narazen in se širi v širno vesolje. Občutek je, kot da se tam nekaj pomembnega rojeva in da je celo vesolje ustvarjeno iz tega tunela ven. To je kraljestvo izvora, začetek vesolja.

Ko sem pristala v tem tunelu, sem imela občutek, da sem resnično doma, da sem varna, da je vse v božanskem redu. Začutila sem se in odkrila sem, kakšno moč nosim v sebi.

Spoznala sem, da nisem samo človek, v tem telesu, ampak da sem res velika duša. Takrat sem prvič spoznala, kako izjemno je moje življenje. Od tedaj dalje nosim veliko večje spoštovanje v sebi do svojega življenja in mene osebno. 

Podobno izkušnjo ganjenosti doživi čisto vsak, ko odkrije svoje dušno kraljestvo. Občutek je, kot da si končno, po dolgem potovanju, prišel nazaj domov.

Počutiš se sprejet, varen in ljubljen, kot da je vse tako kot mora biti. Napolniš si baterije za svoje zemeljsko življenje!

 

 

Zakaj je dobro vedeti, iz katerega dušnega kraljestva si? Kako ti to lahko pomaga?

Spoznala sem, da se skriva izjemno velika moč v tem, da odkriješ svoje kraljestvo duše, saj v njem najdeš sebe.

Kadarkoli sem udeležencem mojih dogodkov predala jasnost, od kje prihaja njihova duša, se jih je to tako globoko dotaknilo. Vsi so mi kasneje pripovedovali o tem, kako jim je ta jasnost spremenila življenje. Zdaj so končno razumeli, zakaj jim je nekaj tako zelo pomembno v življenju in zakaj so takšni, kot so. Končno so razumeli sami sebe in so se lahko pomirili s tem, kar so. Bolje so razumeli, kaj je njihov namen in ga lažje zaživeli. Ko jim je bilo težko, so se v mislih vrnili v svoje dušno kraljestvo in kmalu so bili spet dobro. Neverjetna moč je v tem, da izveš, kje si doma!

Ne znam ti opisati, kakšna globoka prebuditev se je zgodila v njih. Nek "klik" v zavedanju samega sebe, ki ga je sprožila samo ena informacija - spoznanje, od kje prihaja njihova duša. Iz katerega dušnega kraljestva so.

Zato ker vem, kako izjemno je to doživetje, mi je tako drago, da tudi tebi omogočim to potovanje v tvoje dušno kraljestvo. Zate sem posnela to spletno meditacijo, ki te bo popeljala v tvoj dušni dom.

 

spoznaj-svoje-dusno-kraljestvo ANGELSKI-DOTIK 03

 

Kaj se zgodi, ko spoznaš svoje dušno kraljestvo?

Ko se povežeš s svojim dušnim kraljestvom, se popolnoma povežeš s seboj. 

Najdeš moč, ki jo potrebuješ, da se soočiš s preizkušnjami, ki ti jih življenje v tistem času ponuja.

Razumeš, zakaj si tukaj, kjer si, in veš, kako naprej.

Tvoje dušno kraljestvo ti ponudi občutek varnosti, udobja in miru, ko to potrebuješ. Istočasno pa te napolni z energijo zagona, da lažje greš za tem, kar si želiš doseči.

Si tudi ti to želiš zase?

 

Zanima me, iz katerega dušnega kraljestva sem! Kako lahko odkrijem, od kje prihaja moja duša?

Angelski dotik-napoved2017-297Najpreprostejši način, da odkriješ, od kje prihajaš, je ta, da se podaš v kanalizirano meditacijo, v kateri si voden, korak za korakom, da se odpreš za to spoznanje in se v njej dejansko podaš na potovanje, v katerem se srečaš s svojim dušnim kraljestvom.

Zato sem zate posnela to meditacijo ODKRIJ SVOJE DUŠNO KRALJESTVO, ki ti bo pri tem odkrivanju pomagala. 

Ker vem, da boš lažje dosegel to stanje zavesti, če boš v proces voden, sem zate posnela meditacijo.

Ta meditacija je energetsko močno podprta, da se lahko dvigneš v to stanje zavedanja, od kjer raziskuješ svoje kraljestvo in odkrivaš, kdo ti kot duša si.

Poleg meditacije boš prejel tudi moja natančna navodila, kako se za to raziskovanje pripraviti, da boš izvedel kar največ informacij v tem potovanju.

 

spoznaj-svoje-dusno-kraljestvo ANGELSKI-DOTIK 02

 

 

Kaj pa, če se podam v meditacijo in ne odkrijem, iz katerega dušnega kraljestva sem?

Če ne meditiraš pogosto, se lahko zgodi, da boš potreboval meditacijo večkrat poslušati. Da se tvoj um sprosti in da se lažje predaš procesu meditacije. Ne skrbi, če boš potreboval več poslušanj. 

Nekateri že v prvem poslušanju odletimo v svoje kraljestvo in vse jasno vidimo in čutimo, drugi potrebujemo več časa. V redu je. Na koncu vsem uspe :)

Z namenom bo ta meditacija dosegljiva kar en mesec, da boš lahko v svojem ritmu dosegel to stanje zavesti in odkril, od kje prihaja tvoja duša.

Vsak od nas bo to meditacijo doživel na svoj način. Nekateri bomo v meditaciji videli svoje dušno kraljestvo, ker smo bolj vizualne osebe, drugi bomo bolj čutili, ker smo bolj senzitivne osebe, nekateri bomo slišali. Vsak bo na svoj način doživel svoje dušno kraljestvo in v redu je. Ni pomembna oblika, bistveno je, da vzpostaviš ta stik s tvojim dušnim kraljestvom in se zaveš, kdo ti si.

Meditacija ti bo pomagala, da se vsa moč tvojega dušnega kraljestva ponovno pripne nate in da bolj začutiš svojo pomembno prisotnost na tem planetu in v tem življenju. Imaš mesto in namen, da si tukaj. Meditacija ti pomaga to dvoje začutiti in zaživeti.

 

 


Kaj vse prejmem, ko se prijavim na meditacijo?

V tej spletni meditaciji boš spoznal:

 • iz katerega dušnega kraljestva prihaja tvoja duša,
 • kakšne so lastnosti tega kraljestva in kaj to pove o tebi,
 • kakšna je tvoja osnovna energija duše,
 • kaj tvoja duša prinaša na ta planet (kaj so tvoji darovi),
 • spomnil se boš na to, kdo ti v resnici si in lažje se boš sprejel,
 • objet boš z ljubeznijo in napolnil se boš z energijo, ki jo prav zdaj najmočneje potrebuješ v svojem življenju.

 

V tem spletnem dogodku prejmeš dostop do dveh posnetkov:

 • 30 minutne meditacije, ki te bo popeljala v tvoje dušno kraljestvo in
 • 30 minutnega posnetka kanaliziranih modrosti, kako lahko sodeluješ s svojim kraljestvom, da aktiviraš svoje dušne darove v tem življenju.

 

Dostop do teh posnetkov ti bo omogočen za čas enega meseca (od 23.2. do 23.3.), kar ti bo omogočilo, da večkrat poslušaš te vsebine in začneš aktivneje sodelovati s tvojim dušnim kraljestvom.

 

Rokovnik-2017 spodaj 2 ANGELSKI-DOTIK 01

Prav tako pa kot udeleženec te meditacije prejmeš 25% POPUST na nakup Rokovnika 2017 - Dušna kraljestva. (Ob prijavi prejmeš kodo za popust.)

Da boš lahko raziskoval raznolika dušna kraljestva, saj ti vsako od njih odpira vrata v nov čaroben svet, ki se skriva v tebi.

 

Ta meditacija je zate, če ...

... se zavedaš, da si več kot telo, da je v tebi čudovita duša, ki je prišla izkusit to življenje in bi rad maksimalno doživel vse to, kar ti je za to življenje namenjeno. Ter ob tem živel lahkotno, svobodno in v užitku.

 

Bi rad našel svoje mesto pod soncem ali bolje rečeno svoje mesto v vesolju? :)

Potem se spodaj prijavi na spletno meditacijo ODKRIJ SVOJE DUŠNO KRALJESTVO! V njej spoznaš, od kje prihaja tvoja duša!

Če te rad izvedel več o dušnih kraljestvih, te vabim, da sodeluješ v brezplačnih vsebinah meseca DUŠNIH KRALJESTEV >>


 

Kako lahko sodeluješ v tej meditaciji? Najprej se na meditacijo prijavi :)

Meditacija poteka preko spleta (povezavo do posnetka in svoje geslo za dostop prejmeš na svojo e-pošto, ko prejmemo tvoje plačilo dogodka) in do nje lahko dostopaš 1 mesec, v času od četrtka 23.2. do četrtka 23.3. 

Prijaviš se tako, da izpolniš spodnjo prijavnico (v primeru pravilne spletne prijave, dobiš odgovor na e-pošto v nekaj minutah) ali nama pišeš na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Ob prijavi prejmeš vse potrebne informacije za dostop do meditacije na spletu.

Prijave sprejemava do 23.3. Dostop je omogočen do 23.3., zato se prijavi čim prej, da boš lahko poslušal meditacijo čim večkrat.

 

Cena 60min kanalizirane meditacije :  25,00€   (če plačaš do 17.2. je cena 17€) 

 

Informacije glede plačila:

 • Ujemi nižjo ceno dogodka, če plačilo zanj opraviš do 17.2. Prejmeš popust za zgodnjo prijavo. Cena zate je 17€
 • V primeru poznega plačila (22.2. zvečer ali 23.2. zjutraj) je potrebno poslati potrdilo o plačilu.
 • Odjave s polnim vračilom denarja so mogoče do 17.2.

Dostop do posnetka kanalizirane meditacije prejmeš, ko prejmemo tvoje plačilo dogodka, oziroma najprej na dan 23.2.

 

Podatki za plačilo:  A dotik d.o.o., Novi trg 32 a, 1241 Kamnik, TRR: SI56 0700 0000 1453 538, Namen plačila: SPLETNA MEDITACIJA, Koda namena: GDSV, Referenca: 00 - datum plačila, Znesek: 17€ oz. 25€ (glej možnosti plačila zgoraj)

 

Angelska napoved 2017 13Meditacijo ODKRIJ SVOJE DUŠNO KRALJESTVO sem zate posnela Tjaša Dorelay in ti želim, da te njene energije podprejo, da odkriješ svoje dušno kraljestvo!

Tjaša Dorelay

88

 
 

Prijava

S prijavo se strinjaš z etiko sodelovanja.

mesec-ljubezni 2018 10 ANGELSKI-DOTIK 02

 

 • 1
 • 2
 • 3