V tebi je moč, da postaneš najmočnejši magnet. Kaj boš danes s svojo vibracijo pritegnil k sebi?

41-Angelski dotik-Afrodita-Apolon-284Veš, kaj je najbolj pomembno orodje za tvoj uspeh? 

Kaj je tisto, kar loči uspešne ljudi od tistih, ki si ves čas želijo nekaj doseči, ampak jim nikoli zares ne uspe priti do zastavljenega cilja?

Ta skrivna sestavina uspeha se imenuje FOKUS!

Od tvojega fokusa je odvisno, kako zelo uspešen boš.

V svojem delu. V svojih odnosih. V svoji športni aktivnosti. V kateri koli dejavnosti, kjer želiš doseči nek rezultat.

Spomnim se, kako sem enkrat sedela na čaju s prijateljico, ki je znana bazi astrologinja in mi je rekla: "Tjaša, a veš kaj je skupno vsem milijonarjem? To, da imajo laserski fokus."

Popolnoma sem se strinjala z njo, saj so mi angeli že dlje časa govorili o tem, kako pomembno je, da se naučimo držati fokus in ne razprševati svoje energije.

Sposobnost fokusiranja pozornosti in energije je bistvena sestavina za uspeh.

 

Saj to, kamor dajemo svojo energijo (svoj fokus), vedno raste.

In v tvojih rokah je, kam boš usmeril svojo energijo.

Vase in v svoj projekt?

Ali v druge in v stvari, na katere ne moreš vplivati (npr. vreme, odziv soseda nate...)? 

Da bi bili uspešni v življenju, se moramo naučiti skrbno izbirati svoj fokus in ga namenjati tistim stvarem, ki želimo, da rastejo. In se naučiti spustiti stran vse motilce.

 

 

Sama na dnevni ravni opažam, koliko različnih motilcev mojega fokusa obstaja, ki jim lahko podležem in dovolim, da ukradejo mojo pozornost.

Ker si tega ne želim, sem začela uvajati nekaj simpatičnih praks, ki meni pomagajo držati moj fokus in povečajo mojo uspešnost.

Jih delim s teboj, da jih lahko uporabiš tudi ti:1. Ob jutru določi max. 3 prioritete dneva.
Vsako jutro izberi samo 3 stvari, ki jim boš v dnevu posvetil pozornost. Če imaš preveč projektov v planu, ne boš nikjer zares polno prisoten in bodo povprečno uspešni. Lahko izbereš tudi samo eno prioriteto, če je ta večja. Ne pretiravaj pa z več kot tremi, saj ni realno, da jih vse izvedeš s kakovostno energijo.2. Zavedaj se pomembnosti vstopne energije!
Če v delo vstopaš utrujen, slabe volje ali ti nekaj manjka, bo tvoja vstopna energija nizka. Posledično boš delo opravljal dlje časa in rezultati bodo povprečni. Neguj sebe in poskrbi, da je tvoja vstopna energija vedno močna! Vstopna energija ne pomeni nič drugega kot to, da v projekt vstopaš v dobrem stanju, da si predhodno poskrbel zase in si ti dobro. 3. Podaj namero za vsak projekt!
Brez namere pluješ po odprtem morju brez jasnega cilja. Zato sfokusiraj svojo energijo s tem, da določiš svojo namero ob začetku dneva ali projekta. Namera je izbira tvojega stanja, torej kako se želiš počutiti, ko delo opravljaš in ko bo cilj dosežen. Namera je, kaj želiš, da ti vesolje dostavi, da te v tvojem delu podpre. Namere so izjemno močne! Uporabljaj jih!4. Ugasni telefon, ko delaš. Oziroma ne pusti se motiti, ko se predaš delu.
Če ves čas nekaj krade tvojo pozornost, se več časa ukvarjaš s tem, da padeš v projekt, kot pa da ga dejansko kreativno ustvarjaš. Zato ugasni telefon in ljudem povej, od kdaj do kdaj si dosegljiv. Vzemi si čas tišine in miru, ki ga potrebuješ, da se lahko fokusiraš na opravilo.5. Med dejavnosti si umesti pavze.
Če imaš v dnevu več stvari za postoriti, jasno razdeli, od kdaj do kdaj se posvetiš posamezni stvari in vmes si nujno vzemi malo pavze. Lahko zgolj toliko, da greš na stranišče in se malo pretegneš. Jaz pogosto med pavzami skačem, tresem telo, plešem, se dam v neko obliko gibanja, da sprostim energijo preteklega projekta in se polno lahko predam novemu projektu, ki sledi po pavzi.Še več nasvetov za tvojo uspešnost imam zate, a zaenkrat uporabi te. Pa mi poročaj, kako ti bo šlo! 

Zavedaj se, da je od tebe odvisno, kam daješ energijo.


Skrbno izbiraj svoj fokus! 


Tja kamor gledaš, tam rasteš. Tja, kamor daješ svojo energijo, tam se razvija tvoje življenje.

Vsa moč je v tebi! Zavestno jo uporabljaj!

Z ljubeznijo! 

Tjaša Dorelayp.s z jutrišnjim dnem 15.3. se začenja obdobje manifestacije, ki bo trajalo vse do konca aprila 2019. Zdaj je  tvoj fokus zelooo pomemben!!!! Vadi ga! 

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3