Opusti misli, ki te težijo. Napolni svojo zavest s hvaležnostjo.

Kot obljubljeno v zadnjem pismu, ti danes pošiljam jasnost o tem, kako moška in ženska energija med seboj sodelujeta. To ti bo dalo jasnost za vse tvoje odnose z nasprotnim spolom.

Pismo je daljše, zato si v miru vzemi čas zanj, da ga danes prebereš. Jutri pa že dobiš nadaljevanje.

Angelski dotik by Tjaša Dorelay Afrodita in Apolon modul za mail 01

 

DINAMIKA ODNOSA ENERGIJ MED MOŠKIM IN ŽENSKO

Na planetu Zemlja sta v tem času in dobi izraženi dve energiji, to je ženska energija in moška energija. V resnici obstaja pet oblik zavesti spola oziroma energije. Te vladajo v ozadju in niso trenutno izpostavljene na planetu.

Za to, da je tvoja kakovost življenja visoka, se potrebuješ zavedati, kako ženska in moška energija med seboj sodelujeta. Potrebuješ razumeti, kako tvoja primarna energija poganja tebe in ustvarja povezavo z nasprotnim spolom.

 

Ženska energija je vodilna energija vseh žensk in njena lastnost je odpiranje, rojevanje in prebujanje od znotraj navzven. Ženska energija vse odpira in povečuje. Zato je naloga vsake ženske ta, da se ona sama zase odpre. Da se razcveti kot cvetlica. Ženska mora biti ves čas zalita. Zalivati se mora z vsem, kar njo hrani. Na tak način se ona odpre in lahko daje svojo energijo v okolje, v kreacijo.

 

Po tem, ko ženska to stori, v ospredje stopi moška energija, ki šele za njo dobi smisel. Če torej ženska ni postavljena v svoj center in ne zna zalivati sama sebe, se ona ne more odpreti in se iz nje ne more razviti povezanost z moškim, torej z moško energijo.

Če ženska sama sebi ne daje, če se ne zaliva, če se ne neguje in polni, se moški z njo ne more povezati, je ne more čutiti. Moški ima občutek kot da je zraven njega prazen zrak.

 

Moška energija v moškem je zelo dinamična, praktična, usmerjena in fokusirana. Zato moška energija potrebuje žensko polnost in njen razcvet, da mu da le-ta ustvari polje (prostor), da on v njem lahko fokusira svojo energijo in dosega rezultate.

Moška energija se v moškem razvija na drugačen način kot se ženska energija v ženski.


Ženska potrebuje polnjenje sebe, zalivanje skozi nego telesa, skozi upočasnjenost, da se ona približa sebi. Ko to stori, se ženska začne prižigati kot ogenj, se začne svetiti in strastno goreti.

Ta energija je tista, ki moškega prižiga. Tudi če se v ženski ta energija ne izrazi navzven z aktivacijo v njenem delovanju, ampak je samo v njej ta prižganost. Takrat se moški lahko poveže s to prižganostjo ženske in gre v aktivacijo.

Moški v odnosu niso aktivni, ko ženske niso poglobljene vase in pomirjeno posedene v svojem udobju in prižganosti.
 

 

Hitrost oba spola uničuje. Ženske zato, ker ona takrat pozabi biti v sebi in gre njena pozornost ven, na druge. Takrat se izgubi njena utelešenost vase. Posledično ona izgubi stik tudi z moškim. On se ne more odzvati nanjo.

 

Hitrost moške uničuje, ker se gonijo in bojujejo za napačne cilje. Ne tiste, ki pridejo iz globine, ampak tiste, ki na videz zgledajo pomembni. Ko moški hiti, ni utelešen v svoji moški energiji, se razprši in ne prepozna svojih pomembnosti. Njegov fokus gre na vse ali na tisto, kar ni zanj, ampak za žensko ali za skupnost.

Takrat ko moški vstopi v to vlogo, da primarno skrbi za zadovoljitev ženske ali skupnosti, on propada. Njega ta energija njegove kreacije iz napačnega vira zmanjšuje in uničuje. Saj s tem delovanjem svojo moško energijo izgublja, ne povečuje.

 


Moška energija dobi smisel, ko se moški nauči svojo moško moč izživeti zase. Ko jo usmeri vase in šele tedaj lahko moški začuti kam naj usmerja svojo moč. V katere cilje in v katero žensko. Moški v sebi ve, da je v danem obdobju samo ena ženska lahko njegova kraljica in njen podari svojo moč. Če bi izbral več žensk, bi svojo moč uničeval in izgubljal.

 

Moška energija se v moškem krepi skozi izbire, ki jih izbere zase in te izbire njega opolnomočijo. Prav tako se moška energija se v moškem krepi skozi njegovo čutenje telesa. Skozi fizično gibanje in dih. Skozi njegovo prizemljenost v svoje telo. Zato mora moški ven iz glave, iz planiranja in ustvarjanja strategij za življenje v kreativnost telesa. V svojo spolno energijo. In uporabljati to energijo za polnjenje sebe.

 


Ko moški in ženska ustvarjata intimnost s seboj, vsak zase s seboj, preden se intimno združita skupaj, se zgodi nekaj prelepega. Oba sta sebi najbolj blizu. Sta poglobljena in utelešena v svoji primarni energiji, zato postaneta drug za drugega magnetična in se privlačita. Ko po tem prideta skupaj, se spoj njunih energij tako zelo poveča, da lahko vstopita v sveto spolnost, ki je najvišja oblika spolnosti.

Moški potrebujejo skozi umirjenost uma in svobodo svojih misli, stopiti v tišino telesa, da lahko skozi telo začutijo, kam in h komu naj se aktivirajo. Moški skozi telo začuti svojo žensko in svoje cilje, ki jih želi doseči. Fizično ga premaknejo naprej.

Ko je moški v tej energiji, se ženska z njim lahko poveže. Tedaj ona ne vstopi v nobeno vlogo, ni mu mama, temveč mu postane sopotnica in partnerka. Takrat, ko je vsak svoboden zase, se skozi njuno povezavo teles in duš kreira božansko partnerstvo.

 


Razumevanje moško ženske dinamike energij v odnosu je tako zelo pomembno. Je ključ do božanskega partnerstva in svete spolnosti. Šele tedaj, ko polno utelesiš svojo energijo in razumeš dinamiko povezave z nasprotnim spolom, lahko polno doživiš ta blagoslov, ki ti je dan v tem življenju, in to je spojitev energij med moškim in žensko – božansko partnerstvo in sveto spolnost.

 

Te zanima nadaljevanje te zgodbe?

Hočeš vedeti praktične nasvete in napredno zavest, kako postaneš utelešena ženska, oziroma utelešen moški, ter jasnost, da si ustvariš svoje božansko partnerstvo in se predaš sveti spolnosti?

 

Odpri pismo, ki ga od mene dobiš jutri.

Še prej pa to pismo posreduj tistemu moškemu ali ženski, katerega čutiš, da mora prebrati to pismo.
 

 

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay

 

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3