Opusti misli, ki te težijo. Napolni svojo zavest s hvaležnostjo.

Verjetno te zanima, kakšen bo februar, kajne?

Kakšna energija nas bo poganjala in podpirala v tem mesecu. In kateri bodo najboljši dnevi tega meseca.

Vse to izveš v današnjem pismu.

Tjasa Dorelay februarČe redno prebiraš moja pisma, potem že veš, da se bo letos vse vrtelo okoli odnosov. To leto nam bo prineslo odskočno desko, da začnemo v svojih odnosih obstajati iz *ljubezni do sebe* in se v njih tudi izrazimo na način, ki je naš pristen izraz ljubezni, ne iz ugajanja.

Da bo lahko to leto dvignilo nivo naših odnosov eno stopničko višje, nam bo prvi del leta (mesec februar pa vse do sredine marca), najprej leto pokazalo, v katerih odnosih potrebujemo največje zdravljenje.

Videl boš katere odnose in situacije boš letos čistil. Jasno ti bo postalo, kaj bo letos tvoja naloga na področju odnosov.

V ospredje bo prineslo situacije v odnosih, kjer se pozabljaš in ignoriraš. Energija tega meseca bo s prstom pokazala na odnose, v katerih nisi prisoten iz resnične ljubezni, ampak iz strahu.

Ta mesec ti bolj služi kot prostor za prepoznavo, kot prostor za soočanje. Zato zdaj ni čas za soočanje v odnosih, ampak za opazovanje sebe, kako v odnosu deluješ. Kaj daješ, česa te je strah, kakšna je tvoja *vstopna energija* v odnosu.

(Če ne veš, kaj vstopna energija pomeni, si preberi moje zadnje pismo, ki sem ti ga poslala.)

Zdaj je čas, ko se moraš veliko družiti in se povezovati z ljudmi. Ne bodi zaprt. Sprejmi pretok ljudi skozi tvoje življenje. Saj ti bodo pomagali ozavestiti tvojo letošnjo nalogo leta.

 

Ta mesec ti bo dal povečevalno steklo, da pogledaš v odnose in jasno vidiš, kakšni so.

Zato bodi ljubeč do sebe, ko boš videl, da si v kak odnos zaplaval iz strahu. V redu je. Samo prepoznaj, ozavesti, predihaj, dovoli.

Leto ti bo samo od sebe prineslo proces zdravljenja tega odnosa.

Ničesar ne potrebuješ izsiljevati v tem mesecu. Kar pa potrebuješ, je pluti po letu s tokom energije, ki te pelje.

Kako to najlažje storiš?

Tako, da se zavedaš, kateri dnevi (točke v času) te v tem letu podpirajo!! 

Kateri so najmočnejši dnevi v mesecu, ko je energija tako postavljena, da te najmočneje podpre za tvoj napredek v odnosu.

Zato, da boš imel to jasnost in točno vedel, kateri datumi tega leta so najboljši (za odnose, za obilje in za manifestacijo), sem zate ustvarila KOLEDARČEK 2019.

 

V njem najdeš angelsko misel dneva za vsak dan + top datume v 2019 + rituale, ki povečajo moč tvoje energije na top datume!

Če koledarčka še nimaš, potem je zdaj čas, da ga naročiš, saj jih je na zalogi samo še 50. Ponatisa na bo. Zato je to zadnja priložnost, da imaš v tem letu v svoji roki ta koledar s temi najmočnejšimi datumi.

Sama teh datumov ne bom objavljala na Facebooku ali spletni strani, ker jih lahko pogledaš sam v koledarčku. Zato si zagotovi svojega, če si želiš letos pluti s tokom energije.

Z namenom smo koledarček naredil cenovno dostopen (samo 18,60€), da si ga lahko vsak privošči in si z njim pomaga ustvariti najlepše leto do zdaj. 

V koledarčku najdeš top datume za področje odnosov, obilja in manifestacijo, dneve, ko boš lahko dobil uvide in sporočila angelov in dneve za največje spremembe v letu.

 

Vsak mesec ima nekaj top datumov in enega najmočnejšega, ki je v koledarčku posebej označen in imaš ob njem napisan tudi ritual, ki ga na ta dan izvedeš.

Čisto sem navdušena, ko ste mi pisali, kako je januarski ritual za manifestacijo želja na top točko v času za manifestacijo želja, zažgal in kako vam je bil všeč. Zato sem samozavestna, da boste uživali tudi v ostalih ritualih.

Če ga še nimaš, Naroči svoj koledarček 2019 tukaj >>

angelski dotik cover photo koledarcek2019 4

 

Sama sem izbrala, da svoje življenje živim zavestno in v pretoku. Upoštevanje top točk v času je eden od načinov, kako sama planiram svoje leto in poskrbim, da investiram svojo energijo tako, da prejmem najboljše rezultate.

Želim ti, da si najbolj ljubeč do sebe in tudi ti skrbno investiraš svojo energijo v tem letu! Zaslužiš si najboljše! 

Tjaša Dorelay

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3