Opusti misli, ki te težijo. Napolni svojo zavest s hvaležnostjo.

Nekaj časa se ti že nisem oglasila. Po veličastnem začetku tega leta z dogodkom Angelska napoved sem spet zbolela z vnetjem živčka in obležala. Odmaknila sem se od vseh obveznosti, da telesu čim prej omogočim popolno regeneracijo in mu napolnim baterije.

Saj veš, duhovni vodniki nam ves čas govorijo o tem, da je pomembna vstopna energija - to je energija, s katero vstopamo v situacije v svojem življenju. Saj na podlagi te naše energije, se skreira cela izkušnja, ki tej energiji sledi. 

To modrost že nekaj časa vem in jo poskušam realizirati tudi v praksi. Ko pa je nastopil ta januar, sem dobila ponovno priložnost, da treniram to učenje.

Ker sem se ob začetku preveč zagnala, energije so bile močne, moje navdušenje nad novim letom na višku, pretok zavesti skozi mene pa je neprestano tekel kot odprta pipa... sem se izčrpala. Spet. Telo je reklo "dovolj, zdaj boš spet počivala". 

Priznam, najprej mi ni bilo prav nič všeč. "Kaj, a spet? A se še nisem pozdravila?" Padla sem v upor in nezadovoljstvo. 

Potem pa sem prepoznala, da mi je življenje ponudilo krasno priložnost, da spet treniram skrb zase, ljubezen do sebe in manifestacijo življenja iz prave vstopne energije.

Vzela sem si dopust. Se umaknila iz interneta in se šla zdraviti. Pristala sem na Dominikanski republiki, kamor sem že prej namerava iti, saj me je tako močno klicala že nekaj let.

 

Vsa razbolena sem odletela na drugo stran sveta, z jasno namero: regenerirati telo na soncu, se upočasniti in odpreti za vso zdravilno energijo, ki jo potrebujem. In pa: dati sebi pavzo, zato da ponovno nastavim v sebi pravo vstopno energijo za to leto.

Ko govorim o vstopni energiji, v resnici mislim to: Takšna energija, s katero vstopimo v situacijo (npr. v odnos, v delo, v nov projekt), je energija, ki bo cel čas to situacijo poganjala. Če vstopimo v delo že na začetku vsi nezadovoljni in prazni v sebi, logično naše delo ne bo imelo efekta. Če vstopimo v odnose prazni (da nismo polni sami s svojo ljubeznijo), potem logično, da nas naši odnosi ne bodo napolnili.


Tvoja vibracija kreira tvojo situacijo. Takšen je zakon življenja.

Zato je tako ključno, da vedno poskrbimo, da je naša vstopna energija prava. Kakšna pa je "ta prava" vstopna energija, se morda sprašuješ?

LJUBEZEN DO SEBE.

Ko najprej poskrbiš zase in si daš to, kar je zate izraz ljubezni do sebe.

Ko je vsako tvoje dejanje (v delu ali v odnosu) izraz tvoje ljubezni do sebe.

Ko vstopiš v odnos na tak način, kot je tvoj največji odraz ljubezni do tebe.

Ko začneš nov projekt na način, ki je največji odraz ljubezni do tebe.

Ko ne ugajaš drugim, ampak daješ ljubezen sebi.


In tukaj je bila, spet moja priložnost, da pogledam, s kakšno energijo vstopam v novo leto.

Po tem, ko se je Angelska napoved zaključila, sem se takoj želela pognati v kreacijo novega projekta, ki se mi že pol leta kreira v zavesti. Ampak duhovno vodstvo je imelo drug plan zame.

Najprej sem potrebovala sebe, umik vase, upočasnitev telesa, sprostitev in jasnost.

Tako sem pristala na Dominikanski republiki, ki sem jo že prej načrtovala za svojo destinacijo, ampak sem šele po tem, ko sem prišla sem, spoznala, kako zelo sem jo potrebovala doživeti prav zdaj.

Vzela sem si čas zase, za kvaliteten spanec, za umiritev misli in telo se je začelo zdraviti. V nekaj dneh sem dobila nazaj vse svoje moči in bolečine so popolnoma izginile. 

Zavest duhovnih vodnikov se mi je začela oglašati in vsak dan kanaliziram. 

 

V februarju bom odprla nov program, ki bo eksluziven samo zate, ki si del moje skupnosti!!

Delavnico *BOŽANSKEGA PARTNERSTVA IN SVETE SPOLNOSTI*!!

Program za moške in za ženske, za samske in tiste v zvezi. Za vse, ki si želite doživeti predano spolnost in si skreirati partnerstvo duše, ne le telesa.

Ta program se v ozadju mojih misli kreira že pol leta. Program, bo namenjen samo tebi, ki si del moje skupnosti. Ker bo na njem predana zavest, ki je za zavestne ljudi, ki si želijo skreirati božansko partnerstvo in doživljati predano, sveto spolnost.

Za tiste, ki vedo, da ni vedno drugi spol vsega kriv, ampak je partnerstvo kreacija obeh energij skupaj. In si želijo vedeti, kako naj v sebi prebudijo pravo energijo in zavedanje, da si tako partnerstvo skreirajo.

10. februarja bom uradno objavila program te delavnice, zato pridno spremljaj, da ne zamudiš. Občutek imam, da bo ta program hitro poln, saj je ekskluzivno ustvarjen samo za vas, ki ste v moji skupnosti in bo število mest omejeno.

 

Čutim globoko potrebo po tem, da sem tukaj zate kot medij, da ti predam zavestnejše koncepte in resnice življenja. 

Ker smo prerastli čas ega in se vsi skupaj kot kolektivna zavest širimo v novo jasnost. Pri tem te želim podpreti.

Vem, da imam znanje in dostop do resnic, ki še niso napisana v knjigah. Verjetno bodo te knjige napisane šele v letih, ki prihajajo. Ti pa lahko do teh modrosti prideš že zdaj. Ko si del moje skupnosti in ko sodeluješ v mojih programih.

Tako sem počaščena in hvaležna, da mi je uspelo okoli sebe skreirati tako lepo skupnost in hvala ti, ker si del nje in jo s svojo energijo soustvarjaš.

In zato sem tako predana, da ti dam najboljše vsebine in jih predam naprej v najlepši energiji.

Moja namera je, da bo moja vstopna energija v letošnjem letu LJUBEZEN DO SEBE in vem, da ko bom vse program kreirala v tej energiji, boš tudi ti to ljubezen čutil.

Zato ti prav zdaj pošiljam en paketek ljubezni skozi razglednico, ki sem jo ustvarila zate tukaj na Dominikanski republiki.

Naužij se energije!!

Razglednica DR

Najlepši del potovanja (poleg tega, da mi duhovni vodniki vsak dan predajajo zavest in sporočila, ki jih bom delila s teboj, ko se vrnem nazaj v Slovenijo) je bilo doživetje srečanja s kiti v njihovem naravnem okolju.

Toliko let sem si želela videti kite v živo in zdaj se mi je želja uresničila! Sem presrečna.

Ko sem odhajala na izlet z ladjico, sem dala namero in prosila zavest kitov (katere sem v preteklosti tudi že kanalizirala, zato sem bila precej samozavestna, da mi bodo željo uresničili..hihi), da naj se mi pokažejo, da jih bom lahko začutila. Ampak istočasno, da naj se pokažejo za toliko časa, da bom lahko posnela video in ga poslala tebi. Tako sem si želela, da bi lahko kite doživel tudi ti.

In željo so mi uresničili. Hvala kiti!

Uspelo mi je posneti več videov in najdeš jih na mojem Facebook profilu (Angelski dotik by Tjaša Dorelay) ali Instagramu ("tjasadorelay" - če mi še ne slediš, me dodaj, letos bom tudi tam delila veliko jasnosti!).

Video je prevelik, da ga nalagam na spletno stran, zato je objavljen samo na socialnih omrežjih in je tam zate, če ga želiš pogledati in doživeti kite skoraj v živo.

Dragocen si mi, zato sem tako vesela, da mi je uspelo ujeti ta veličastna bitja na video tudi zate.

Kiti so me spomnili na to, kako je v življenju pomembna prisotnost, umirjenost in pretočnost. Eleganca s katero se gibljejo, umirjenost in prisotnost njihove veličine je izjemna! Ostaneš brez besed.

Pomisli, enaka sila vesolja, ki je skreirala kite, je skreirala tebe. Toliko veličine je v tebi!

In skozi tvojo prisotnost v življenju, se tvoja veličina lahko širi in soustvarja življenje na tem planetu.

Vabim te, da si ogledaš video kitov, da se te dotakne njihovo sporočilo in se spomniš na lastno veličino.

Da boš vstopil v nov mesec z večjim zavedanjem sebe in občutkom tvoje veličastnosti.

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3