Opusti misli, ki te težijo. Napolni svojo zavest s hvaležnostjo.

44-Angelska napoved - 2019-0044V soboto se je zgodil meni tako zelo dragocen dogodek Angelska napoved za leto 2019! Kar lebdim od hvaležnosti in magične energije.

Saj ni besed, s katerimi bi lahko opisala to srečo, da sem ta dan preživela z vami! Energije so bile tako močne, da me še danes nosijo s seboj.

Tudi če nisi bil z nami v soboto, jih lahko začutiš, ko si pogledaš fotografije, ki sem jih pripela v to pismo.

Prav tako pa danes izveš TOP modrost tega leta za tvoje ODNOSE!

Angelska napoved 2019 je bil eden tistih trenutkov v življenju, ko se čas ustavi in vse se dogaja na čisto drugi frekvenci.

Ko vse teče samo od sebe, v popolnem pretoku.

Ko se zbere 300 ljudi, vsak s svojo vibracijo, ampak kmalu začnemo dihati in vibrirati skupaj z enim valom energije.

Magično!

 

Presrečna sem, da sem kanalizirala sporočila angelov zate in da smo skupaj odprli prostor za zavest, ki nas bo spremljala v letu 2019.

Leto 2019 bo močno leto. 

To leto bo posvetilo z žarometi v naše odnose 

Na področju odnosov bo leto ustvarilo veliko zdravljenje. Pokazalo ti bo, da se v svojih odnosih nahajaš ali zaradi strahu ali zaradi ljubezni.

Vsi odnosi, ki so postavljeni na temelju strahu, bodo imeli priložnost, da se v tem letu pozdravijo in da se novi temelji postavijo v njih.

To pomeni, da boš imel veliko priložnosti, da odpustiš stare zamere, da začneš na osebo gledati, kot da jo vidiš prvič, in se začneš v odnosu odzivati iz svoje sedanje realnosti, ne kot ponavljajoča pesem iz preteklosti.

 

 158-Angelska napoved - 2019-0158

 

To leto te bo v vseh tvojih odnosih postavilo čisto v sedanji trenutek, da boš primoran v njih delovati in izbirati iz svoje sedanje realnosti.

To ti bo dalo veliko moči. Čeprav se bo tvoj um upiral, saj ga bo strah spustiti kontrolo nad odnosi.

Tvoja dušna moč je večja in te v tem letu vabi, da vstopaš v svoje odnose v polnem zavedanju sebe. Da si prisoten v svojih odnosih v svoji veličini, ne v svoji majhnosti.

 

 

Odnosi, ki temeljijo na ljubezni, bodo postali še bolj svobodni in ti bodo dali veliko prostora, da se v njih še bolj izraziš. Da tvoja duša pokaže vse svoje barve.

To te bo še bolj povezalo z ljubljeno osebo in skupaj bosta vajini duši stopili na višjo stopničko odnosa. Odnos bo postal bolj zaveden, bolj svoboden, bolj sproščen in pretočen. To ti bo na vseh drugih področjih življenja prineslo veliko pretoka.

 

 

84-Angelska napoved - 2019-0084Tvoji odnosi v tem letu bodo tvoj fokus. Ko boš v njih sodeloval z ljubeznijo, se bo celo tvoje življenje razširilo.

Občutek boš imel, kot da se odpirajo vrata tam, kjer so bila dolgo let zaprta.

Začelo se ti bo dogajati polno sinhronosti in v tvojem življenju se bodo ustvarile situacije, ki te bodo negovale in osrečevale.

To leto bo močno leto odnosov. Zato v njem sodeluj z zavedanjem: vse, kar se dogaja, se dogaja zate, ne tebi.

Ti nisi žrtev zunanjih situacij, ti si vodja svojega življenja. Vse, kar se dogaja, je ustvarjeno zate, je v tvoje najvišje dobro.

Bodi srčen, ne strog. Bodi ljubeč, ne obsojajoč. Išči jasnost v odnosu, ne kaži s prstom na krivca. Vse, kar se dogaja, se dogaja zate, ne tebi. Si vodja svojega življenja in tudi to izkušnjo lahko vodiš v želeno smer.

Uporabi svojo ljubezen in vodi v smer ljubezni.

 

 

Če si zamudil letošnjo Angelsko napoved, poskrbi, da boš drugo leto z nami! Ta izkušnja je neprecenljiva.

Kmalu s teboj delim tudi video iz dogodka, da boš začutil to magičnost, ki nas je objela v soboto in boš lahko to energijo vsrkal vase, da te napolni za celo leto 2019!

Zdaj pa lahko skočiš sem in si pogledaš fotogalerijo dogodka >>

Z ljubeznijo!

Tjaša Dorelay

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3