V tebi je moč, da postaneš najmočnejši magnet. Kaj boš danes s svojo vibracijo pritegnil k sebi?

IMG-20181226-WA0026Še sama ne vem čisto točno, kako sem pristala v Kambodži. Očitno je vesolje res želelo, da se tam znajdem in prejmem vse blagoslove, ki so me tam čakali.

Zgodba se začne nekaj dni pred božičem, ko dobim email od duhovne učiteljice iz Nove Zelandije, pri kateri sem bila pred petimi leti v Londonu na delavnici.

Po tem prvem srečanju v Londonu, sva izgubili stik. Vse dokler nekaj dni pred božičem ne prejmem njenega emaila, v katerem me vabi, da se ji pridružim za novo leto v Kambodži na duhovnem oddihu za boginje.

V trenutku, ko sem prebrala email, sem začutila v telesu, da moram iti. Celo telo se je prebudilo in me vleklo, da grem.

A kaj ko je bil čas popolnoma neprimeren. Za moj um seveda. Konec leta, pa ravno za praznike. Iskala sem tehtne razloge, zakaj ne bi šla.

A naposled sem spoznala, da se nima smisla upirati klicu duše. 

Navsezadnje sem se v tem življenju odločila živeti v pretoku in slediti sporočilom duše. In tukaj je bila moja priložnost, da živim to, kar tudi tebe učim – da sledim klicu in se prepustim v izkušnjo.

Nisem imela pojma, kaj me bo čakalo na drugi strani sveta in zakaj sploh moram iti. Vedela sem samo to, da moram biti tam.

In tako kot je z vsemi dušnimi klici, se je tudi pri tem vse popolno sestavilo.

Moja družina je rade volje prestavila božično kosilo, da sem lahko na božični dan letela v Azijo. Letalsko karto sem kupila dobesedno dva dni pred letom. Kar se mi ni še nikoli zgodilo.

Vedno svoja potovanja planiram zelo vnaprej. Tokrat je šlo vse tako hitro in navdiha, a istočasno se je vse sestavljalo.

In tako sem se na božično jutro usedla na letalo in se odpeljala v Kambodžo. 

Tudi dejstvo, da bom morala 3x prestopiti in sem se tja vozila celih 24h, me ni zmotilo. V sebi sem čutila, da to kar počnem, točno tako mora biti.

Odločila sem se, da se prepustim in da vidim, kam me je duša poklicala. Popolnoma sem se odprla, da vse to, kar moram doživeti, doživim. Dala sem se v popolno zaupanje in pretok.

V trenutku, ko sem pristala v mestu Siem Reap v Kambodži, mi je postalo jasno, da so tam prisotne močne energije.

Zrak je bil gost, vonj v zraku je bil topel in svež. Pogled okoli mene pa mi je razkrival samo bujno zeleno naravo. Ozračje je bilo prijetno in vse je dišalo po svobodi.

Moje dušno potovanje se je začelo...

 

Sledili so štirje dnevi duhovnega oddiha pod vodstvom duhovne učiteljice Yvette iz Nove Zelandije.

Vstajali smo ob 4h zjutraj, da smo bili že za sončni vzhod v templjih. Kjer smo meditirali, prejemali blagoslove in se napajali na močnih energijskih točkah.

Energije so bile tako močne, da se je moje telo od pretoka kar treslo.Kot da bi dala svoje energijske baterije napolnit na najmočnejši vir moči, sem se počutila. Bilo je izjemno.

Ne vem če veš, ampak mesto Siem Reap v Kambodži je eden največjih centrov hindujskih templjev v Aziji. Celo področje je posuto s templji, eden lepši kot drug. Eden močnejši kot drug.

Več kot tisoč let stari templji, ki še danes nosijo močno vibracijo energije, so tam.

Najbolj znan med njimi je tempelj Angkor Wat. Predlagam ti, da ga »poguglaš«, saj sama nikakor nisem uspela dobiti tako lepe slike, saj je bil moj fokus čisto drugje. na tem potovanju sem šla globoko vase, nisem bila klasična turistka kot sem običajno. Hihi.

Naši dnevi so bili polni. Ob jutru meditacija, čez dan obiskovanje šole, kjer smo se učili svetega plesa – nekaj, kar ta skupnost še nikoli ni učila naprej. Mi smo bili edini, ki smo dobili to priložnost.

Občutki ob tem, ko ti sveti plesalci predajajo svoje neprecenljivo znanje – ni besed! Ples je bil težek, uh ja. Ampak sploh se ni šlo zares za ples. Ampak za to izkušnjo, da sem bila del te zgodbe.

Da sem sama na lastni koži doživela, kako so plesali zame in me s svojim posebnim plesom blagoslavljali. Bilo je tako ganljivo in lepo, da sem imela ves čas solzne oči.

Ob koncu dvodnevnega treninga sem v dar prejela šopek iz lotusovih cvetov in velik zelen list z mojim imenom. Kasneje sem izvedela, da so v času pred našim prihodom tja, ti sveti plesalci za vsakogar iz med nas izdelali ta list in za nas prosili, molili in nas blagoslavljali. Kako ganljivo!

rsz 220190103 122549

 

Ljudje, ki sem jih na tem potovanju srečala, so bili tako pristno dobri in srčni, da kaj takega še nisem doživela. Na vsakem koraku dobra volja, sijoči nasmehi in prikloni iz hvaležnosti, da smo tam.

Začutila sem, da me je duša poslala na pravi konec sveta, da poglobim svojo izkušnjo ljubezni in srčnosti.

Popolnoma sem se odprla in vsak dan močneje čutila, kako se sestavljam sama vase.

Kako se moj um in ego talita in kako se duša prebuja. Vedno bolj sem postajala jaz. Vedno močneje sem se čutila. In uživala sem v tej dušni prebuditvi.

Ker so bile energije tam tako močne, ponoči sploh nisem mogla spati. Čez mene je tekla energija kot slap, zato sem uspela ujeti le dve uri spanca na noč. Potem sem se polnila v templjih, da sem zdržala tempo tega duhovnega oddiha.

Vsak dan mi je postajalo bolj jasno, da je moja duša prav zares potrebovala ta odklop. To, da sem se znašla v Kambodži je bilo najlepše darilo, ki sem ga podarila sama sebi.

Od kopanja v svetem jezeru, do tega, da so samo za nas odprli tempelj, da smo šli lahko v njegovo samo središče in tam meditirali, pa vse do izkušnje, ko me je duhovna učiteljica inciirala v energijo boginj… celo potovanje je bil en sam pretok!

Toliko čudežev in lepih manifestacij na kupu še nikoli nisem doživela.

In vse to zaradi ene same odločitve – da sledim klicu duše in grem v neznano!

Vidiš, kakšno moč imajo naša dejanja, v katera nas povabi naša duša!

Včasih nas pokliče na drugi konec sveta. Drugič nas povabi, da se odpremo za nov odnos. Različna sporočila nam pošilja. Nekatera so ekstremna, druga bolj lahkotna. Ne glede na to, kakšno sporočilo nam pošilja duša, je VREDNO prisluhniti njenemu klicu.

Zato sem ti tudi zdaj napisala to pismo in skrbno beležila vsak dan mojega potovanja v Kambodži (story najdeš na mojem Instagramu "tjasadorelay"). Da te spomnim na to:

Ko se odzoveš klicu svoje duše, se zmanifestirajo najlepši čudeži.

Veliko doživetij, ki so me najbolj intimno zaznamovala na tem oddihu, ti zaupam v živo v kakšni od mojih naslednjih delavnic, kjer se srečava. Da te lahko spustim še bližje v moje doživetje te svete dežele.

Za zdaj pa naj te povabim v leto 2019, ki bo resnično TVOJE!

Želim ti, da si v tem letu daš dovoljenje, da poslušaš svoj klic duše in dovoliš, da te ponese v svet, ki čaka nate.

Blagoslovi so povsod po tvoji poti. Le odpreti se moraš zanje!

Z ljubeznijo te objemam in ti pošiljam najlepši blagoslov!

 

Tjaša Dorelay

 

p.s. za vse, ki pridete v živo na dogodek ANGELSKA NAPOVED 2019, ki bo naslednjo soboto, pa imam posebno darilo, ki je prišlo za vse nas direktno iz Kambodže

p.s. Komaaaaj čaaakaaam, da se srečamo v soboto na ANGELSKI NAPOVEDI! O moj bog! Jaz že odštevam dneve, ne pozabi, da bom po dogodku na voljo za klepet, pa da se poslikamo skupaj in objamemo. To imam najrajši, da smo lahko skupaj.

Če še nisi rezerviral svoje vstopnice, za dogodek, kaj še čakaš!? Samo še nekaj kart je na voljo.

KLIKNI SEM, DA KUPIŠ SVOJO VSTOPNICO! >>

 

 

 

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3