V tebi je moč, da postaneš najmočnejši magnet. Kaj boš danes s svojo vibracijo pritegnil k sebi?

Tebi in vsem tvojim najbližjim v tem prazničnem času želim veliko pristnosti in prisotnosti.

Naj bo čim manj ugajanja iz ega, prilagajanja iz občutka dolžnosti. In navidezne uglajenosti.

Naj bo čim več iskrenih pogovorov, ljubečih objemov in toplih pogledov.

Ljudje okoli tebe potrebujejo tvojo svetlobo.

Tukaj si zato, da svetiš!

Bozicno voscilo Angelski dotik 1

Hvala, ker si!  Dragocen/a si mi!

Zato ti podarjam darilo - angelsko sporočilo.

Zapri oči in začuti, katera od spodnjih številk te pokliče (izberi samo eno) ...

1    2    3    4    5   6


Pod izbrano številko se skriva tvoje angelsko sporočilo.

 

PREBERI, KAJ TI SPOROČAJO TVOJI ANGELČKI ...

 

 

Angelsko sporočilo št. 1 - AKTIVIRAJ SE ZASE!


Draga duša!

Čas je tak, da te vabi, da si aktiven. Da postaneš svoj največji navijač in svoj osebni fan številka ena. Ti si tisti, ki nosi moč, da svoje življenje pelješ v želeno smer. Ne čakaj, da ti bodo drugi dali potrditev ali ti prinesli odgovore, na katere čakaš. Če hočeš doseči svoj cilj, se moraš aktivirati v njegovo smer. Začni zbirati informacije, piši dnevnik in se pogovarjaj s svojo dušo. Ona ti bo dala veliko odgovorov in dobrih idej, kako se premakniti bližje k cilju. Poveži se z ljudmi, ki so podoben cilj že dosegli in opazuj, kakšno delovanje je njih pripeljalo do tja. Ne kopiraj, samo ozaveščaj, kaj vse je mogoče. Daj svoj čas in svojo energijo v cilj, ki ga želiš doseči. Napiši si na vidno mesto ta cilj in ga predstavi s fotografijami, da si ga boš lažje vizualiziral in se z njim energijsko povezal. Bodi jasen, kaj si želiš in v svojem življenju, ko živiš iz dneva v dan, povečuj aktivnosti, ki te bodo do cilja pripeljale. Če počneš nekaj, kar deluje proti tvojemu cilju, prekini s to navado. Čas je, da si jasen, aktiven in osredotočen. To naj bo zdaj tvoj fokus. Cilj dosežeš, ko se mu predaš z vsem svojim bitjem in na poti do njega uživaš v doživljanju vsega, kar ti življenje dostavi. Radi te imamo!

Angeli


Sporočilo angelov je kanalizirala Tjaša Dorelay, december 2018. www.angelski-dotik.si.

 

3 januar 2014 ANGELSKI-DOTIK

 

 

Angelsko sporočilo št. 2 - SPOŠTUJ SVOJ ČAS


Draga duša!

Življenje te vabi, da se umiriš in spoznaš, da ima vsaka situacija v tvojem življenju svoj smisel in svoj čas. Čas, ko spoznaš določeno osebo, je božansko določen. Tako mora biti. Čas, ko se odprejo vrata, ki te ponesejo naprej proti tvojemu cilju, je božansko izbran. Čas, ki si ga telo vzame, da se zdravi, je božanski čas. Vse obstaja v božanskem času. Ta božanski čas je tisti, ki ga nočeš sprejeti in ga redno obsojaš, saj imaš v svojem umu drugačne predstave, kdaj je pravi čas, da se nekaj, kar si želiš, v tvojem življenju zgodi. Upiranje času, ki ga potrebuje tvoja duša, da doseže cilj, te ne pripelje bližje cilju. Spoštovanje časa te pripelje bližje cilju. Zato najdi v sebi mir in zavedanje, da se vse v tvojem svetu dogaja ob božanskem času in da ničesar ne zamujaš. Mesto, kjer si, je mesto, kjer moraš biti. Daje ti neko izkušnjo, ki jo zdaj moraš imeti. Ne ločuj se od tega trenutka. Raje se polno osredotoči nanj in se mu posveti. Vloži svojo energijo in svoj čas v ta trenutek. Tukaj in zdaj se nekaj velikega rojeva zate. Bodi prisoten in polno doživi ta čas, ki poteka prav zdaj. Z ljubeznijo!

Angeli


Sporočilo angelov je kanalizirala Tjaša Dorelay, december 2018. www.angelski-dotik.si.

 

3 januar 2014 ANGELSKI-DOTIK

 

 

Angelsko sporočilo št. 3 - MOST MED LJUDMI SE GRADI S SPREJEMANJEM


Draga duša!

Vadi sprejemanje in bodi sočuten do ljudi, ki razmišljajo in delujejo drugače kot ti. Vsak človek je duša na samostojni poti in ima namen v tem svetu. Ima namen v tvojem svetu. Namesto, da se ločuješ, se povezuj. Četudi imaš drugačno razmišljanje, najti nekaj, kar vaju povezuje. Četudi imaš drugačno doživetje situacije kot druga oseba, se ne prepiraj, kdo ima bolj prav, ampak poskušaj razumeti stran druge osebe, medtem ko ljubeče izraziš svojo stran zgodbe. Povezovanje in sodelovanje je ključ do dobrih odnosov. Ne ločenost in obsodbe. Zato vadi sprejemanje drugačnosti in gradi most ljubezni. Ko ti je težko se povezati z osebo, jo glej v oči in ostani s čutenjem v svojem srcu. Takrat boš lahko začutil, da ob tebi stoji oseba, ki je tako kot ti, samo duša, ki v tem svetu išče sebe. Enaki ste si. Vsi ste eno. Vse je povezano in eno. Vsi ste v isti izkušnji, v iskanju ljubezni in sebe. Sprejmi, da je ljubezen tista, ki povezuje in ko jo boš negoval v svojih odnosih, te bodo le-ti bogatili, ne izčrpavali. Z ljubeznijo!

Angeli

 

Sporočilo angelov je kanalizirala Tjaša Dorelay, december 2018. www.angelski-dotik.si

 

3 januar 2014 ANGELSKI-DOTIK

 


Angelsko sporočilo št. 4 - ZALJUBI SE VASE


Draga duša!

Si zelo atraktivna oseba, ljudem si všeč in si želijo tvoje družbe. Kljub temu, da je okoli tebe ta sijaj privlačnosti, prava magičnost ne pride od zunaj, ampak od znotraj. Več energije vlagaj v svojo vsebino, kot v svojo podobo. Tvoja energija ustvarja tvojo vibracijo, ki jo ljudje začutijo in se nanjo odzovejo. Vedi, da bolj kot boš imel močan odnos s seboj, več kot se boš negoval, bolj kot se boš spoštoval, močnejša bo tvoja vibracija. Tvoja vibracija je tisto, kar v tvoj svet privabi prave ljudi. Zato se ne ukvarjaj toliko z iskanjem prave osebe, ampak s seboj. Vlagaj svojo energijo vase. Omogoči si stvari, ki si jih želiš. Vlagaj več vase, kot nase. Uči se ljubezni do sebe in sočutja do tebe. Vse se začne v tebi. Bolj kot se boš osredotočil nase, močneje boš žarel in svet te bo še močneje lahko začutil in se nate odzval. Zato, zaljubi se vase in življenje ti bo dostavilo to, kar je usklajeno s tvojo vibracijo. Stvari, ljudi, dogodke. Vse, kar je v energiji enako kot ti. Vse to, kar te bo globoko izpolnilo in osrečilo. Vse to pride, ko daš fokus nase in začneš intenzivno vlagati vase. Zaslužiš si najboljše. Radi te imamo!

Angeli


Sporočilo angelov je kanalizirala Tjaša Dorelay, december 2018. www.angelski-dotik.si.

 

3 januar 2014 ANGELSKI-DOTIK

 

 

Angelsko sporočilo št. 5 - SPUSTI, KAR TI NE SLUŽI

Draga duša!

Življenje te vabi, da se ozreš okoli sebe in prepoznaš koliko dejavnosti počneš zaradi občutka dolžnosti, v koliko odnosih obstajaš zardi ugajanja, čeprav te več ne polnijo, kolikokrat se daš v situacijo, ki te ne osrečuje, ker misliš, da jo moraš izkusiti. Čas je, da si iskreno priznaš, da si zrastel in prerastel veliko svojih starih izkušenj. Čas je za novo obdobje življenja in prav je, da se postaviš v svojo sedanjost. V njej izbiraj zase. Izbiraj odnose, ki te danes vabijo v lepo doživetje. Izberi situacije, v katerih se danes počutiš izpolnjen in bogat. Izvajaj dejavnosti, ob katerih ti danes zatrepeta srce od veselja. Dovoli si spremembe. Nič se ne bo drastično spremenilo, če boš mehko zavil v smer, ki te danes bolj podpira. Še vedno boš imel ob sebi vse in vsakogar, ki je pomemben za tvojo pot v življenju. Tvoj odnos do tebe je najpomembnejši in čas je, da se osvobodiš tega, kar ti ne služi več. Spusti stran, dovoli spremembo, daj si dovoljenje za rast. Tvoje življenje je tvoja kreacija in vedno, ko si dovoliš kaj izpustiti iz njega, si daš priložnost, da kaj novega vstopi vanj. Uživaj v novostih, ki prihajajo! Radi te imamo!

Angeli

 

Sporočilo angelov je kanalizirala Tjaša Dorelay, december 2018. www.angelski-dotik.si.

 

3 januar 2014 ANGELSKI-DOTIK

 

 

Angelsko sporočilo št. 6 - VIDI, KOT DA VIDIŠ PRVIČ


Draga duša!

Življenje te vabi, da treniraš sočutje in sprejemanje v odnosih. Da vstopiš v vsak odnos, kot da ga doživljaš prvič. Brez prtljage starih izkušenj in brez pričakovanja, kako se bo odnos odvil. Tako kot ti rasteš, tudi ljudje ob tebi rastejo in postajajo bolj zavestni. Tak je naravni tok življenja. In če se v odnosu ne odpreš za novo izkušnjo, je tako kot če bi vsak dan pil čaj od včeraj. Stari čaj nima enakega okusa kot sveže pripravljeni čaj. Z odnosi je isto. Če ponavljaš tak odnos, kot si ga imel včeraj, je tako kot da piješ postani čaj od včeraj. Vsak dan ti daje novo priložnost za povezavo z ljudmi. Vsak dan si ti drugačen. Vsak dan so ljudje ob tebi drugačni. Zato vstopi v odnos s svežino in odpri srce za novo doživetje. Ničesar ne predvidevaj, ne imej pričakovanj, samo odprto srce, ki sprejema. Glej osebo, kot da jo vidiš prvič in odzovi se nanjo iz svoje sedanje realnosti. Zavedanje imaš veliko in čas je, da začneš živeti v polni prisotnosti sedanjega trenutka. To bo tvoje odnose močno izboljšalo, tebi pa prineslo mir in ljubezen. Radi te imamo!
Angeli


Sporočilo angelov je kanalizirala Tjaša Dorelay, december 2018. www.angelski-dotik.si.

 

Želiš vedeti, kaj ti prinaša leto 2019?

Pridruži se mi tukaj >>

ANGELSKI DOTIK BY TJASA DORELAY spletna stran vodoraven modul

Košarica

Košarica je prazna

Angelski-dotik-by-TjasaDorelay Afrodita-in-Apolon modul-spletna-stran02koledarcek2019 06 ANGELSKI-DOTIK promo

 

 

 

 

  • 1
  • 2
  • 3